Var god vänta...

ADOBE PHOTOSHOP CC MONTHLY LVL

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE PHOTOSHOP CC MONTHLY LVL
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE PHOTOSHOP CC MONTHLY LVL 2 50-249 EN (65224658BA02A12)

ADOBE PHOTOSHOP CC MONTHLY LVL
2 50-249 EN

Artikelnr:
65224658BA02A12
  • Product Family Photoshop
  • Product Type New subscription
  • Language English
  • Operating System Multiple Platforms
  • Market Segment Corporate
  • Version CC
  • Duration 1 Month
  • Level Detail Level 2 50 - 249
  • License Program VIP
Beskrivning

Större frihet, snabbhet och kraft för att förverkliga dina bildidéer. Du får dussintals nya och helt omgjorda funktioner, bland annat det mest avancerade skärpeverktyg som finns. Lägg upp ditt material på Behance® för att visa upp det och få feedback. Få tillgång till nya funktioner direkt när de släpps. Hela din kreativa värld på samma ställe. Endast i Creative Cloud™.

Se de nya funktionerna

Så mycket är nytt i Photoshop CC. Använd helt nya Smart skärpa för att få detaljerna att framträda. Gör lågupplösta bilder stora och högupplösta. Få alla de avancerade 3D-redigerings- och bildanalysverktygen som tidigare fanns endast i Adobe ® Photoshop Extended. Och mycket mer.

Helt nya Smart skärpa

Få skarpa och tydliga bilder varje gång. Smart skärpa får textur och detaljer att framträda, håller brus och haloeffekter borta – finjustera tills du blir nöjd.Det är allt du behöver för skärpeförbättring

Creative Cloud för foto och design

Creative Cloud nyskapar designerns och fotografens arbete. Det är det bästa sättet att få Photoshop CC, Lightroom®, Illustrator® CC och alla andra av Adobes kreativa verktyg. Få en smidigare kreativ process, bredda dina färdigheter, skapa var du än är.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.