Var god vänta...

ADOBE PageMaker Plus - 7.0.2 - Windows

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE PageMaker Plus - 7.0.2 - Windows
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE PageMaker Plus - 7.0.2 - Windows - International English - AOO License - 1PK - 1 USER - 1+ - 0 Months (54014283AF01A00)

ADOBE PageMaker Plus - 7.0.2 - Windows
International English - AOO License - 1PK - 1 USER - 1+ - 0 Months

Artikelnr:
54014283AF01A00
 • Product Family PageMaker Plus
 • Product Type AOO License
 • Language English
 • Operating System Windows
 • Market Segment Government
 • Version 7.0.2
 • Duration 0 Months
 • Level Detail 1+
 • Users 1 USER
 • Points 500
 • License Program TLP
 • Info 1PK
Beskrivning

Skapa dokument med professionell kvalitet

Skapa många olika slags dokument i Adobe® PageMaker® 7.0, från enkla ensidiga flygblad till komplexa rapporter. Gör dina egna dokument från grunden, eller använd någon av de hundratals färdiga mallarna, som du kan anpassa efter dina behov.

- Du kan snabbt göra layout på dokumenten genom att skapa ramar för text och grafik, använda mallsidor för att använda olika sidutformningar i ett dokument och använda lager för att skapa en enda fil för flera versioner av ett dokument.
- Skriv och formatera text direkt i dokumentfönstret eller redigera med hjälp av den inbyggda textbehandlaren.
- Sätt texten professionellt med hjälp av kerning och spärrning/knipning.

Var säker på god integration med andra produkter

Har du tröttnat på att lära dig nya program för att sedan upptäcka att de inte fungerar ihop med de befintliga programmen? Med Adobe® PageMaker® 7.0 får du en bekant miljö och en enkel, smidig filimportfunktion för några av dina favoritprogram från Adobe.

- Du får snabbt upp hastigheten tack vare bekanta menyer, paletter och kortkommandon.
- Montera grafik från Adobe Illustrator® och Adobe Photoshop® direkt i PageMaker.
- Med den nya funktionen Datasammanfogning kan du slå samman text och grafik som ursprungligen sparats i kalkylblad eller databaser, för att skapa anpassade dokument, inklusive formulärbrev, brevetiketter, kuvert och kataloger.

Var säker på ett tillförlitligt resultat

Adobe® PageMaker® 7.0 stöder ledande utskriftsstandarder. Filer kan skrivas ut till alla skrivarenheter, inklusive digitala snabbskrivare och avancerade kommersiella skrivare.

- Var säker på att få färg med professionell kvalitet med integrerad svällning och inbyggd utskrift av färgseparation.
- Använd färghantering för att garantera kvalitet och konsistens i färgresultatet.
- Utnyttja avancerade utskriftsalternativ, inklusive dubbelsidig utskrift samt plug-in-programmen Spara för servicebyrå och Skapa broschyr.
- När du exporterar till PDF-format (Adobe Portable Document Format), kan du lägga till dokumentinformation, ändra säkerhetsinställningar och ändra avancerade inställningar i Acrobat® Distiller® från PageMaker.

Utforska din kreativitet: mallar och clip-art

Tid är viktigt. Vi på Adobe vet att du vill att ditt layoutprogram ska spara tid, inte att det ska vara tidsödande. Det är därför Adobe® PageMaker® 7.0 innehåller mallar och clip-art som ett stöd för att ge dina dokument en professionell framtoning.

- Det finns hundratals professionellt utformade mallar för layout på nyhetsbrev, broschyrer, rapporter, affärsbrev och andra dokument.
- Anpassa mallarna efter dina behov.
- Välj bland tusentals professionellt utformade clip-art-illustrationer och foton.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.