Var god vänta...

ADOBE INDESIGN CC MP ML

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE INDESIGN CC MP ML
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE INDESIGN CC MP ML LIC SUBMLY EDU DV LIC BTS2015 PROM1 1-49 1M IN (65263302BB01A12)

ADOBE INDESIGN CC MP ML
LIC SUBMLY EDU DV LIC BTS2015 PROM1 1-49 1M IN

Artikelnr:
65263302BB01A12
Beskrivning

Skapa eleganta layouter på datorn eller ute i farten.
Med de branschledande verktygen för sidlayout kan du arbeta i datorer och mobila enheter för att skapa , felkontrollera och publicera allt från tryckta böcker och broschyrer till digitala tidskrifter, iPad-appar, e-böcker och interaktiva onlinedokument.

Prydliga sidor. Snabbare än någonsin.
Se hur den senaste releasen hjälper dig att skapa och distribuera layouter snabbare än någonsin: från den första designen på den intuitiva pekarbetsytan till att smidigt publicera dokument online.

InDesign, nu med CreativeSync.
InDesign ingår i Creative Cloud och har Adobe CreativeSync, så allt material finns alltid nära till hands när du behöver det. CreativeSync kopplar samman Libraries och Adobe Stock samt dina mobilappar och datorprogram.

Gör något nytt.
Få ut mesta möjliga av InDesign och Creative Cloud med våra senaste självstudiekurser för grafisk design med mera.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.