Var god vänta...

ADOBE Illustrator CS6 - 16 - Multiple

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE Illustrator CS6 - 16 - Multiple
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE Illustrator CS6 - 16 - Multiple Platforms - Swedish - Concurrent - 1 USER - 5,000 - 49,999 - 0 Months (65166230AB01A00)

ADOBE Illustrator CS6 - 16 - Multiple
Platforms - Swedish - Concurrent - 1 USER - 5,000 - 49,999 - 0 Months

Artikelnr:
65166230AB01A00
  • Product Family Illustrator CS6
  • Product Type Concurrent
  • Language Swedish
  • Operating System Multiple Platforms
  • Duration 0 Months
  • Level Detail 5,000 - 49,999
  • Users 1 USER
  • Points 200
Beskrivning

Möt det mest kraftfulla och uppkopplade Illustrator® någonsin. Med nya verktyget Touchredigering får du ännu mer kontroll över texten: flytta, skala och rotera enskilda tecken i vetskapen om att du när som helst kan byta typsnitt och redigera texten. Och med Illustrator CC kan du dela materialet direkt inifrån programmet och synka färger från Adobe® Kuler®. Hela din kreativa värld på samma ställe. Endast i Creative Cloud™.

Se de nya funktionerna

Arbeta med typsnitt på kraftfullare sätt. Montera flera filer samtidigt med full kontroll, och skapa med en pensel som är gjord av ett foto. Designa lättare för webben genom att du snabbt kan kopiera och klistra in automatiskt genererad CSS-kod.

Touchredigera text

Kreera text på en ny nivå. Enskilda tecken fungerar nu som separata objekt. Flytta, skala och rotera texttecken i vetskapen om att du när som helst kan byta typsnitt eller text. Och använda din favoritmus, penna eller multitouch-enhet.

En del av Creative Cloud

Med Illustrator CC — som ingår i Creative Cloud — blir dina kreativa processer mer integrerade, intuitiva och uppkopplade. Köp det som ett medlemskap för fristående program eller för hela Creative Cloud, som också omfattar Adobes alla andra kreativa verktyg.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.