Var god vänta...

ADOBE GOV STOCK SMALL WIN/MAC

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE GOV STOCK SMALL WIN/MAC
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE GOV STOCK SMALL WIN/MAC VIP LIC SUB 1M CC REQ 1U L1 ML EN (65262189BC01A12)

ADOBE GOV STOCK SMALL WIN/MAC
VIP LIC SUB 1M CC REQ 1U L1 ML EN

Artikelnr:
65262189BC01A12
Beskrivning

Vi presenterar Adobe Stock.
Miljontals bilder. Direkt inifrån Creative Cloud-programmen.
Nya Adobe Stock Marketplace erbjuder 40 miljoner högkvalitativa, välstrukturerade foton och grafik så att du snabbt kan komma igång med dina kreativa projekt. Och eftersom funktionen är integrerad med 2015 års uppsättning av Creative Cloud-program kan du få mer tid över till design och slipper lägga många timmar på att söka efter och hantera stockbilder.

Snabb åtkomst till bilder som inspirerar till storverk.
Med Adobe Stock kan du köpa, få tillgång till och hantera högkvalitativa och högupplösta royaltyfria bilder direkt från Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC och andra Adobe-program.

Innehåll i världsklass.
Behöver du grafik för en komposition eller ett lager i montaget? Sök bland 40 miljoner av världens vackraste bilder och grafik via Adobe Stock för att hitta just det du behöver för projektet.

Integrerat direkt i programmen.
Tjänsten Adobe Stock är inbyggt direkt i dina favoritprogram så att du kan lägga till bilder i dina Creative Cloud Libraries. Tack vare Adobe CreativeSync-teknologin kan du direkt komma åt dina bilder på datorn och dina mobila enheter och till och med dela dem med teamet.

Köp inuti program.
Börja med bilder med vattenstämpel och se hur det blir i kompositionen och köp sedan de högupplösta versionerna direkt inifrån programmet. Du behöver inte längre hoppa fram och tillbaka mellan webbläsare och program – några klick senare är du klar

Börja sälja dina egna bilder redan idag.
Skapar du snygga bilder och fin grafik? Sälj dem via vår aktiva och växande kreativa marknadsplats och bygg upp din din egen affärsverksamhet.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.