Var god vänta...

ADOBE EDU CREATIVE CLOUD TEAM

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE EDU CREATIVE CLOUD TEAM
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE EDU CREATIVE CLOUD TEAM 1 1L UK (65206849BB01A12)

ADOBE EDU CREATIVE CLOUD TEAM
1 1L UK

Artikelnr:
65206849BB01A12
  • Product Family Creative Cloud - All Apps
  • Product Type New Team Subscription
  • Language English
  • Operating System Multiple Platforms
  • Market Segment Education
  • Version ALL
  • Duration 1 Month
  • Level Detail Level 1 1-49
  • License Program VIP
  • Info Education Named license
Beskrivning

Alla favoritverktyg. Helt nytt tänk.

Dina favoritverktyg blir snart ännu bättre. Vi presenterar programmen i Creative Cloud™, inklusive Adobe® Photoshop® CC and Illustrator® CC. Det är nästa generation av CS-verktyg. Få hundratals helt nya funktioner. Nya sätt att hålla din kreativa värld synkad – funktionsuppdateringar, inställningar och feedback från teammedlemmarna. Och som tidigare kör du programmen lokalt i datorn, inte i en webbläsare och inte i molnet.

Målstyrning för kreativitet.

Med Creative Cloud hålls hela den kreativa världen synkad och strukturerad även om du jobbar på flera olika enheter. Håll ordning på kommentarer om delade filer, håll koll på ditt material och dina följare i Behance®, hantera typsnitten, ladda ned de senaste produktuppdateringarna med mera.

Bygg ditt nätverk. Visa upp ditt arbete.

Creative Cloud är nu integrerat med Behance, något som för första gången sammanför ditt arbete med den kreativa communityn. Hitta snabbt inspiration. Lägg upp dina bilder direkt från Photoshop och få feedback från andra kreatörer runt om i världen. Och eftersom ProSite ingår i ditt betalda Creative Cloud-medlemskap är det enkelt att uppdatera din egen potfolio för att hitta nya möjligheter.

Det enda publiceringsställe du behöver.

Bygg och publicera webbplatser, mobilappar, iPad-appar och annat innehåll för alla medier och enheter. Du kan också skapa en skräddarsydd portfolio med ProSite, som ingår utan extra kostnad i det betalda medlemskapet. Med Creative Cloud har du alla de verktyg och tjänster du behöver för att dela det du skapat med en publik på hundratals, tusentals eller till och med miljontals personer.

Bemästra ett nytt medium.

Creative Cloud innehåller allt du behöver för att experimentera som aldrig förr. Du får tillgång till Adobes alla kreativa verktyg och tjänster tillsammans med ett växande bibliotek med videokurser för att kunna utforska nya verktyg och komma snabbt upp på banan. Om du någonsin funderat på att bredda din kompetens med att skapa webbplatser, appar, filmer och annat så är det läge nu.

Skala upp.

Samarbeta. Väx. Utveckla. Det är så enkelt med Creative Cloud for teams. Lägg till eller fördela om licenser på några minuter. Ge alla de senaste versionerna av samma verktyg. Oroa dig aldrig för kompatibilitetsproblem. Och dela filer smidigt från vilken enhet som helst – du får 100 GB molnlagring.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.